Smaakvol genieten, zonder gedoe!

Bij Den Boerenhof vinden we eerlijke producten zeer belangrijk. werken we vooral samen met plaatselijke boeren en andere jonge, ambitieuze ondernemers. We gebruiken korte keten producten en doen er alles aan om onze passie voor eten te vertalen in lekkere, kwaliteitsvolle creaties.

Sinds kort kweken we zelf groenten en kruiden in onze serre en we hebben de smaak echt te pakken! In de toekomst gaan we dit zeker en vast nog uitbreiden, dus stay tuned.

Onze diensten

Ontdek hoe jij kan genieten van al onze creaties:

Foodomaat

Foodomaat

Dankzij onze foodomaat kan je 24/7 genieten van de lekkerste soepen, desserts, maaltijden en nog veel meer. Je vindt onze foodomaten op 5 locaties.

Afhaaltraiteur

Afhaaltraiteur

Haal bij ons de lekkerste gerechten af. Ideaal voor een feestje thuis of gewoon om het jezelf makkelijk te maken na een lange werkdag. 

Buffetten Den Boerenhof

Buffetten

Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten buffetten. Van ontbijt en brunch tot desserts. Een voorgestelde formule of maatwerk?
De keuze is aan jou!

In de kijker!

Bestel & geniet. Ontdek ons volledige aanbod in de webshop.

Den Boerenhof

Wie zijn wij?

Wij zijn Tine en Elien en zoals je waarschijnlijk wel kan zien, zijn we zussen. Elien is de kok van dienst en het creatieve brein. Tine was verpleegkundige, maar besloot na de geboorte van haar tweede kindje om Elien te komen versterken. Tine staat in de keuken aan de koude kant en zorgt daarnaast voor de administratie.

Voor de 1ste keer vol au vent besteld. Deze smaakte verrukkelijk , de kip was botermals , nog nooit zo een goede vol au vent gegeten. Handig verpakt om au bain marie op te warmen . SUPER !!!!!!!!!

Vicky L.

Afgelopen weekend hadden we de ribbetjes, ze waren superlekker! Mooie porties per persoon en verzorgd! Als toetje de chocolademousse… heerlijk!

Sofie D. B.

Tex mex box was zeer lekker. 🌯🌮We hadden voor 2 personen besteld om met 3 van te eten en we hadden nog over. Echt een aanrader!!! Ook steeds veel keuze in de foodautomaat😁

Axana D. S.

Gerechten
0 +
Gevulde buikjes
0 +
Kwaliteit
0 %
Den Boerenhof

Contact